Blog

Milyen sportbabakocsit válasszak utazáshoz?

Milyen sportbabakocsit válasszak utazáshoz?

Milyen babakocsit válasszak utazáshoz?

Ahogy cseperedik a gyermek, egyre többet szeretne a nagy világból. Felül és ilyenkor időszerűvé válik, hogy a szülő sportbabakocsit vegyen. Továbbá a  jó idő közeledtével mindig megnő a kereslet a sportbabakocsik iránt. Egy szülő számára nagy dilemma, és sok utánajárás, hogy milyen sportbabakocsit válasszon a gyermeknek. 

 

Az üzletben sokszor kérdezitek, milyen babakocsit válasszatok második babakocsiként. Akár utazáshoz, városi sétákhoz, tömegközlekedéshez és emellett még a csomagtartóba is passzol. Nos, ebben próbálunk egy kis segítséget adni. Természetesen javasoljuk, hogy hozzátok magatokkal a gyerkőcöt, így azonnal ki tudja próbálni a kiszemelt kocsit, sőt akár a csomagtartóba is be tudjátok tenni.

Készítettünk egy videós összeválogatást, katt a linkre és nézzétek meg. Lent pedig igyekszünk Mindenki igényét kielégíteni és megmutatni, hogy mit válasszatok utazáshoz, tömegközlekedésre és arra ami könnyen befér a csomagtartóba. 

https://www.tiktok.com/@kenguru.bababolt/video/7372892774133140768

Elmondunk néhány szempontot, melynek segítségével könnyen ki tudjátok választani a számotokra legkedvezőbb variációt:

1. Nagyon fontos figyelembe venni, mennyi idős gyermeket szeretnénk bele tenni. Dönthető-e a babakocsi háttámlája? Azokat a babakocsikat, amik háttámlája dönthető, már egészen pici kortól tudjátok használni, hiszen tudjuk, hogy a gyermek egészsége érdekében fontos a dönthetőség. Természetesen vannak babakocsik is, amik nem dönthetők vízszintesig, hanem csak félig ülő, félig fekvő pozíciót tud felvenni. Ezeket mi leginkább 6+ hónaptól javasoljuk, bár vannak olyan babák akik betöltötték a 6 hónapos kort, de nem tudnak stabilan ülni. Emiatt csak akkor vegyetek olyan sportbabakocsit, ami nem dönthető vízszintesig, ha a babátok már tud stabilan ülni. 

https://kengurubababolt.hu/Cangaroo-Easy-Fold-konnyen-csukodo-sport-babakocsi

https://kengurubababolt.hu/Asalvo-Moving-babakocsi-6-36-ho-Pink

2. Milyen céllal szeretnénk leváltani? Rövidebb-hosszabb sétákhoz, gyors bevásárláshoz, esetleg repülős utazásokhoz. A replős utazásokhoz tulajdonképpen javasoljuk az 1. és a 4. pontban megjelölt, Moni babakocsikat. Amelyek nemcsak újszülöttkortól használhatók, hanem szinte minden igénynek megfelelnek. Tehát könnyen, sőt automatikusan csukódnak, dönthető a háttámla, egyszerűen befér a legkisebb csomagtartóba is. És még a repülős utaknál is jó szolgálatot tesz. 

3. A babakocsi méreteinek összecsukodt állapotában igazodnia kell a csomagtartónk méreteihez.

4. Ma már az is nagyon fontos, milyen könnyen és formában csukható össze, egy vagy két kéz szükséges-e az összecsukásához, vagy elegendő egy gomb megnyomása az automatikus záródáshoz.

Ha egy igazán könnyű babakocsit szeretnél, ami automatikusan összecsukható, akkor https://kengurubababolt.hu/shop_search.php?search=moni+berlin

Ahogy az alábbi videón itt is látszik, hogy milyen praktikus. 

https://www.tiktok.com/@kenguru.bababolt/video/7370964835665710369

5. Milyen terepviszonyok között szeretnénk használni, hiszen egy homokos, földes útra nagyobb kerékkel rendelkező babakocsi tolható könnyebben, míg a városi aszfaltra, járdákra megfelel a kisebb kerék is.

6. A számunkra megfelelő ár-érték arány helyes kiválasztása.

Ha egy rohangálos, egyszerű babakocsit keresünk, ami könnyel elfér a csomagtartóba, esetleg a nagyszülőknél van használatban, akkor ajánljuk nektek az Asalvo Yolo esernyőre csukható babakocsit.

https://kengurubababolt.hu/shop_search.php?search=asalvo+yolo

Utazáshoz ma már legtöbben egy könnyű vázszerkezetű, habosított műanyag kerékkel ellátott kocsikat szoktuk ajánlani. Gondoljunk csak arra, hogy esetleg kicsi a csomagtartónk, vagy a tömegközlekedési eszközökre való fel- leszállást mennyire megkönnyítheti az olyan sportkocsi, mely akár egy mozdulattal összecsukható, kinyitható. Ebben az esetben jó választás lehet  a Cangaroo EasyFold babakocsink, mely egy gombnyomásra magától összecsukódik, ugyanakkor erős, masszív vázszerkezettel rendelkezik.

https://kengurubababolt.hu/Cangaroo-Easy-Fold-konnyen-csukodo-sport-babakocsi

Akik ismernek tudják, hogy számunkra egyik legkedvencebb márka a CAM. Hiszen én is abban nőttem fel a '90-es évek végén, jártunk gyárlátogatáson is. Ahol saját szemünkkel győződhettünk meg az olasz kiváló minőségről. Így elképzelhető az elfogultság, de gyertek és győződjetek meg Ti is. 

A fenti szempontoknak teljes mértékben megfelel a CAM Matic sportbabakocsi, ami automatikusan csukódik. Plusz dönthető is,újszülött kortól tudjátok használni és a legkisebb csomagtartóba is befér. Valamint tömegközlekedési eszközökre is könnyen fel tudjátok tenni, plána, ha alacsony padlós a villamos. 

https://kengurubababolt.hu/shop_search.php?search=cam+matic

https://www.youtube.com/watch?v=yskwROL4Uhc&t=1s

 

Egy gyors Tiktok videó, csekkoljátok: 

https://www.tiktok.com/@kenguru.bababolt/video/7372892774133140768

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő sportbabakocsit, ne felejtsétek el beszerezni az alábbi kiegészítőket sem. 

https://kengurubababolt.hu/Cangaroo-Mosquito-net-szunyoghalo-feher

https://kengurubababolt.hu/Chipolino-univerzalis-pohartarto-babakocsira-Black

Ne felejtsétek el, hogy közel 30 év szakmai tapasztalattal várunk Titeket.