Új jelszó kérése
Aktuális katalógusunk

Aktuális katalógusunk

 Facebook
Márkáink

AngelCare

Avent

Babydesign

BabyOno

Bertoni

BeSafe

Casualplay

Chipolino

Clevamama

Fillikid             Cam

Graco

Lansinoh

Lorelli

MebbyMomert

 

Mommy Style

Nania

Pierre Cardin

Termék részletek


Chicco PISTON Inhaláló Készülék Elektromos

Chicco PISTON Inhaláló Készülék Elektromos
21 990 Ft

Chicco PISTON inhaláló készülék:

PISTON porlasztó-inhalátor légúti betegségek, panaszok kezeléséhez, a légzés könnyítésére, köhögés enyhítésére, mélyen a tüdőbe történő belélegzés által. • PISTON porlasztó-inhalátor légúti betegségek, panaszok kezeléséhez, a légzés könnyítésére, köhögés enyhítésére, mélyen a tüdőbe történő belélegzés által.

  Gyártói szabadalommal védett Sidestream® porlasztófejjel készült, goyrsabb mint a hagyományos porlasztók.

  TARTALMA: Elektromos készülék hálózati kábellel, Sidestream® porlasztó fej, gyerekmaszk, felnőtt maszk, szájcsutora, orrkanül, szilikon cső.

  Ajánlott életkor: amikortól a gyermek képes a felnőttől utánozva eltanulni az inhalálást (kb. 2 éves kor). Felnőttkorban is használható, mivel mivel felnőtt maszk is tartozik hozzá.

  Sidestream® porlasztófejjel porlaszt. Gyors és hatékony. Praktikus fogantyú, könnyen cipelhető.

  Ez a légterápiás eszköz alkalmas gyulladt felső légutak (megfázás, eldugult orr) és alsó légutak (hörgők és tüdő) kezelésére.

  A Chicco pisztonos porlasztó-inhalátor készülék gyorsan és hatékonyan porlasztja el a gyógyszeres oldatot, a porlasztott részecskék mérete optimális méretűek ahhoz, hogy a porlasztott gyógyszeres oldalt a legalsó légutakba is eljusson, így a terápia eredményesebb. A készülék kialakítása és a kényelmes fogantyú gondoskodnak a különösen egyszerű, praktikus használatról.

  A Sidestream® PORLASZTÓFEJ meggyorsítja a gyógyszer felvételi és porlasztási idejét, mivel benne felgyorsul a porlasztott részecskék áramlása. Ez a technológia a gyermekek számára gyorsabb és praktikusabb terápiát tesz lehetővé.

  Sidestream® technológia: gyártói szabadalommal védett. A speciális Sidestream® porlasztófej a gyógyszert olyan apró részecskékké alakítja át, mely közvetlenül a légzőszervbe juttatja a porlasztott gyógyszert. Nagyszámú 5 micronnál kisebb porlasztott részecskét állít elő, melyek a legmélyebb légutakba is eljutnak. A Sidestream® porlasztófejnek köszönhetően rövidebb a porlasztási idő, így a kezelési idő is, és kevesebb a felhasználatlan porlasztott gyógyszer mennyisége is.

  FIGYELEM: A termék felnőtt felügyelete mellett használandó. A termék nem játékszer. Háztartási hulladékba ne tegye, vigye elektromos hulladék gyűjtőhelyre. 20 perc folyamatos működés után kapcsolja ki 40 percre a túlmelegedés elkerülése végett.

  CE-szám: CE 0068

  Tárolás: -10°C és +55°C között.

  Páratartalom: 15-85% között.

  Teljesítmény: 230V - 50Hz, 130VA.

  Gyártó: Artsana SpA Olaszország

  Gyártás helye: Olaszország

  Fontos tanács: A szoba párásítására a porlasztó-inhalátor készülékek nem alklamasak. A szoba megfelelő páratartalma azonban sokat segíthet a köhögőrohamok enyhítésében. Légúti betegek azonban a szoba párásítására melegpárásítót ne használjanak, inkább válasszák a hidegpárásítót.
 • Cikkszám
  Inh-003
  Tömeg
  2 kg/db
 • 2-10 munkanap
 • 1 év
Webáruház készítés