Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Aktuális katalógusunk

Facebook
Márkáink

AngelCare

Avent

Babydesign

BabyOno

Bertoni

BeSafe

Casualplay

Chipolino

Clevamama

Fillikid             Cam

Graco

Lansinoh

Lorelli

MebbyMomert

 

Mommy Style

Nania

Pierre Cardin

Termék részletek


BeSafe Izi Combi ISOfix X4 Autósülés

-9%
BeSafe Izi Combi ISOfix X4 Autósülés
159 990 Ft
Akció: 144 990 Ft
Kezdete: 2018.08.17   A készlet erejéig!

6 hónapos kortól kb. 4 éves korig használható.

UTOLSÓ DARAB!
 • Részletes információ:

  Súly: 0-18 kg
  Korcsoport: kb. 6 hónapostól 4 éves korig
  Kategória: 0/1 és 1
  Szabvány: ECE R4404
  Rögzítés: 3 pontos biztonsági övvel / ISOfix csatlakozással
  Bekötési irány: menetiránynak háttal 0-18 kg (ISOfix csatlakozókkal),
  menetirány szerint 9-18 kg (3 pontos biztonsági övvel)
  Lépésről lépésre a csúsztatható ISOfix karokkal (CSS)

  Az ISOfix karok hossza fokozatosan állítható. Ez az egyedülálló innováció a BeSafe-től lehetővé teszi számodra, hogy jobban kihasználd az autóban rendelkezésre álló teret.

  Állítható tér

  Az autósülés kompaktabbá tehető, amíg a babád kicsi, így több tér jut a felnőttek számára is. Ahogy nő a gyermeked, az ülés beállításával egyre nagyobb lábteret biztosíthatsz számára. (A második kép az állítható ISOfix karokat szemlélteti, nem az ülés színét mutatja!)
  Egyszerű rögzítés, mindössze 3 lépésben

  A BeSafe iZi Combi X4 egyszerűen ?bekattintható? az autódban lévő ISOfix csatlakozópontokba. Az egyszerűen kihajtható támasztóláb és az állítható ütközőkeret másodpercek alatt rögzíthető

  - A gyermek második biztonsági ülése
  - Állítható hosszúságú ISOfix karok (CSS)
  - Állítható tér az autóban
  - Egyszerű rögzítés mindössze 3 lépésben

  Mind a közlekedésbiztonsági szervezetek, mind mi itt a BeSafe-nél azt javasoljuk, hogy a gyermek a lehető legtovább menetiránynak háttal utazzon az autóban, mi a 4 éves kort javasoljuk. Menetiránynak háttal utazni 5x biztonságosabb ebben az életkorban. Sajnos nagyon sok szülő fordítja meg túl korán az ülést, aminek egyik oka, hogy a menetiránynak háttal bekötött ülések nagyobb helyet foglalnak az autóban. A nagyobb helyigényt és az utasoknak jutó kevesebb helyet használják fel indoknak a felnőttek, hogy idő előtt megfordíthassák a biztonsági ülést. Mi a BeSafe-nél komolyan vettük ezt a problémát, és találtunk egy nagyszerű megoldást: az egyedülálló, állítható ISOfix karokkal ellátott iZi Combi X4 ISOfix egészen a hátsó ülés háttámlájához tolva rögzíthető, így 10 cm extra teret nyerhetsz az első üléseknek, amíg a gyermek kicsi. A gyermek növekedésével párhuzamosan pedig fokozatosan növelhető számára a lábtér, így gyermeked a legnagyobb biztonságban utazhat a lehető leghosszabb ideig. Súly: 0-18 kg Korcsoport: kb. 6 hónapostól 4 éves korig Kategória: 0/1 és 1 Szabvány: ECE R4404 Rögzítés: 3 pontos biztonsági övvel / ISOfix csatlakozással Bekötési irány: menetiránynak háttal 0-18 kg (ISOfix csatlakozókkal), menetirány szerint 9-18 kg (3 pontos biztonsági övvel)
 • Cikkszám
  Au-135
  Tömeg
  15,5 kg/db
Webáruház készítés